dimarts, 6 d’abril del 2010

Tutorial Llaços

La veritat és que avui he aprés a fer llaços. No en sabia fer, moltes de vosaltres si que en sabeu, per que veig que els utilitzeu a les vostres creacions, però jo encara no m'hi havia posat amb aquest tema. Buscant per internet he donat amb un bloc que explicava com es feien. I jo ara us en vull transmetre el que diu i donar-li les gràcies per la informació tan útil que m'ha donat. La manera de fer els llaços és la següent:


1. Doblega els extrems de la cinta de manera que formin dues argolles mostrant el dret de la cinta en cas de que tingui dues cares. Procura que les dues quedin centrades en el llarg de la cinta.
2. Creua l'argolla esquerra per sobre de la dreta.
3. Passa l'argolla esquerra per sota de la dreta i per sobre del centre del llaç.
4. Estirar fort de les argolles per a que es formi un nus al centre del llaç. Tallar la cinta sobrant segons la necessitat.

Si voleu podeu veure altre tutorials de llaços que hi ha en aquest bloc, us el recomano! Espero que us serveixi d'ajuda. A mi m'ha fet molt servei!

4 comentaris:

  1. Mmm.... i com et lligues les bambes?¿? Aix.. ara tinc curiositat per saber-ho. Tons ^^

    ResponElimina
  2. A mi no em dona la sensació que sigui el mateix sistema que lligar-se les bambes... Però no ho se... Me les lligo normal, no se com tothom suposo :P

    ResponElimina
  3. jajajaja... no es el mateix.. es diferent, no?? almenys jo me les lligo diferent!!

    ResponElimina
  4. Bueno... doncs jo ho faig igual!! Esque en els fons diria que si que es el mateix, pero no hagafen les puntes igual... ja m'ho miraré amb mes detall

    ResponElimina