dimarts, 9 de febrer del 2010

MuxoTrueke

Ahir al matí em va arribar un mail que em va alegrar el matí. En aquest mail, m'explicaven un nou projecte que porten dues noies fantàstiques: la Merxe i la Divanitas.

Es tracta de fer trocs, és a dir, si jo faig manualitats i alguna persona li agraden i les vols, doncs fem un intercanvi amb lo que aquesta persona em vulgui oferir. Si a les dues part els hi interessa, doncs llavors fan el troc, ho intercanvien.

Totes les persones que participem en aquest nou projecte tindrem als nostres blocs un enllaç permanent al bloc Muxo trueke, d'aquesta manera el projecte es farà més i més gran, i ens podran identificar com a sòcies d'aquesta nova pràctica.

Jo ja n'he fet dos de trocs, i estic encantada, per que a més he fet dues amigues que de ben segur aniran en augment!

Us deixo aquí el carnet de sòcia i si piqueu anireu directes a la web, de tota manera estarà de forma permanent en un lateral del bloc!

3 comentaris:

  1. Me gusta tu blog, esta genial ánimo!


    Yo estoy inaugurando mi blog de manualidades =D vistalo si quieres^^

    http://yolanda-cajondesastre.blogspot.com/

    ResponElimina
  2. Mil gracias desde muxotrueke. Has hecho un post estupendo, gracias por hacer subir las visitas a nuestro blog, que tambien es el tuyo!!!!!
    Besos de DIVANITAS y MERXE

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies, avui he pogut deixar-te comentaris, moltes vegades no em deixa en molts blocs i no se perque, un petonet molt fort i gràcies per formar part del nostre club de TRUEKERAS!!!

    ResponElimina